Alles over Peppelweg voor Kika:

Wie zijn wij - Wat is Peppelweg voor KikaWaar en wanneerStichting KikaProgrammaActiviteitenVragen en meer informatie ]

Wij zijn Team SheepSheep een team, bestaande uit familie en vrienden, welke gevormd is naar aanleiding van het zien van een flyer van het evenement “Run for Kika”. Dit resulteerde in een deelname van 7 lopers, welke in 2015 een bedrag van 1.294,74 euro bij elkaar verzamelden.

Het jaar erop in 2016, breidde het Team SheepSheep zich verder uit en stonden we met 14 lopers op het podium, om aan Kika een cheque van 6.130,00 euro te mogen overhandigen.

Op dit moment zijn wij van Team SheepSheep druk bezig met het organiseren van de actiedag, “Peppelweg voor Kika”.

Team SheepSheep zal naast deze dag, ook op zondag 25 juni 2017 deelnemen aan de “Run for Kika” in het Zuiderpark naast Ahoy Rotterdam. Hiervoor zijn wij als team bezig zoveel mogelijk donaties/sponsors voor Kika op te halen.

De dag “Peppelweg voor Kika” is een actie die wij als team willen organiseren om op deze manier een prachtig bedrag binnen te halen voor Kika. Doordat vele lopers en vrijwilligers in Rotterdam Schiebroek wonen, hier vandaan komen of andere binding mee hebben, is de locatie van de actie logischerwijs het Rododendronplein en Ganzerikplein geworden.

Het doel voor 2017 is om het magische bedrag van 10.000 euro op te halen en dit op zondag 25 juni aan Kika te overhandigen. Maar met uw steun kunnen we wellicht alleen al tijdens de “Peppelweg voor Kika” dit magische bedrag ophalen.