Alles over Peppelweg voor Kika:

Wie zijn wij - Wat is Peppelweg voor KikaWaar en wanneerStichting KikaProgrammaActiviteitenVragen en meer informatie ]

“Peppelweg voor Kika” is een dag van sport en spel voor jong en oud. Gedurende de dag zullen er vele activiteiten en demonstraties zijn op het Rododendronplein en Ganzerikplein met een sportief karakter.

Doel van de dag is zoveel mogelijk geld inzamelen voor “Stichting Kinderen Kankervrij“ (Kika). Door het ingediende bewonersinitiatief krijgen wij van de Deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek een mooi startbedrag en daarnaast zijn er vele sponsors die de dag verder ondersteunen en daardoor mede mogelijk maken.

Met elkaar zorgen we ervoor, dat we op zaterdag 17 juni 2017 om 10.00 uur kunnen starten op de ‘Nul’ grens. Dit houdt in dat elke euro die u gedurende de dag uitgeeft om zelf, of uw kind deel te nemen aan een activiteit, of bijvoorbeeld een suikerspin te kopen, een donatie is voor Kika.

Keer dus uw spaarpot om en kom op zaterdag 17 juni 2017 naar “Peppelweg voor Kika”. Beleef de dag, laat je uitdagen en neem deel aan een van de activiteiten. Zo draag je een steentje bij en zal elke euro die je uitgeeft een donatie zijn.

Betalingen gaan gedurende de dag middels een bonnen systeem. Naast het podium zijn bonnen per stuk voor 1 euro te koop. Met uitzondering van de Kikaberen zijn alle betalingen met een bon. Bij elke activiteit op deze website staat aangegeven hoeveel bonnen (euro) deelname kost.