Alles over Peppelweg voor Kika:

Wie zijn wij - Wat is Peppelweg voor KikaWaar en wanneerStichting KikaProgrammaActiviteitenVragen en meer informatie ]

Hieronder vind u een overzicht van de verschillende activiteiten op zaterdag 17 juni 2017. Om niet direct alles te verklappen zullen we richting “Peppelweg voor Kika” steeds nieuwe activiteiten bekendmaken.

Sponsorloop

Zit jij nog op de basisschool en zit je in groep 5, groep 6, groep 7 of groep 8 dan dagen we je uit deel te nemen aan onze Sponsorloop.

Op zaterdag 17 juni 2017 starten we om 10.00 uur met een grote Sponsorloop en kan er over een afgezet parcours van 200 meter gerend worden. Wie gaat de meeste rondjes rennen gedurende 15 minuten en zo geld inzamelen voor Kika.

Er is een maximum van 15 rondjes per persoon.

Je kan deelnemen door onderstaand formulier in te vullen:

Naam leerling

Leeftijd leerling

Groep/School

Geschatte rondes: (hoeveel verwacht uw kind er te gaan rennen)

Uw naam

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer: (indien geval van nood op de dag zelf)

Zodra we deze gegevens ontvangen hebben, maken we jouw sponsorformulieren in orde, deze ontvang je dan per mail en kan je dan zelf uitprinten om zo sponsors te gaan werven.

Door de verwachtte drukte zal er gestart worden in verschillende startvakken, hierbij houden we rekening dat (indien vooraf aangegeven), je start in hetzelfde startvak als jouw klasgenoten en/of vriendjes.

Het kan dus voorkomen dat je niet start om 10.00 uur maar dat je pas om 11.00 uur start.

Deelname is kosteloos, wel verwachten we dat als je jezelf aanmeld ook verschijnt aan de start. Je dient zelf langs te gaan bij buren/familie zodat je gesponsord wordt per ronde of totaal bedrag. Het geld dien je zelf in de week na 17 juni op te halen en uiterlijk vrijdag 23 juni aan ons te overhandigen.

Kika Beren

Wie kent ze niet een Beer, maar dan geen gevaarlijke uit de natuur ook geen Beer uit de dierentuin maar een lieve zachte knuffelbare Beer. De Beer staat als mascotte bij Kika symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden.

De zachte mooie Kikaberen zijn gedurende de dag te koop in een echte marktkraam. De grote Kikabeer (+/- 30 cm) kost 7,95 euro en de kleine Kikabeer (+/- 20 cm) kost 5,95 euro.

De Kikaberen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: wit, beige, lichtbruin, donkerbruin en zwart.

Van elke verkochte Kikabeer gaat de helft van het bedrag direct naar de onderzoeken naar kinkerkanker, de andere helft wordt gebruikt voor de productie van de Kikabeer.

Wil je graag een Kikabeer zorg dan dat je er op tijd bij bent, want OP=OP. Zit jouw gewenste maat en kleur Kikabeer er niet meer bij, vraag dan bij de marktkraam na hoe je alsnog jouw gewenst Kikabeer kunt bemachtigen.

Ook is het mogelijk om jouw gewenste Kikabeer te reserveren, dan houden wij hem voor jouw apart en kan je deze op 17 juni op komen halen.

kikaberen-kopen

Winkel acties

Natuurlijk is een groot evenement, met als doel geld inzamelen voor als Kika pas geslaagd als vele mensen de dag een warm hart toedragen. De locaties van dit evenement bevinden zich in een gezellig winkelgebied.

De winkels zijn daarbij uitgedaagd om de Kika dag te steunen door een leuke actie te bedenken waarbij een donatie aan Kika wordt gedaan.

De komende tijd hopen we hier een steeds langere lijst aan winkels te krijgen welke een eigen actie gaan houden. Klik op de naam van de winkel en bekijk de actie die zij gaan houden.

Eigen actie

Natuurlijk is het allerleukste om jouw eigen actie te bedenken of samen met vrienden te zorgen voor een leuk bedrag voor Kika.

Wij dagen je daarom graag uit om met jouw klas, jouw straat of jouw broertjes/zusjes een leuke actie te verzinnen. Of je nu auto’s gaat wassen in de straat of de ramen van je school gaat wassen, of misschien wel flessen in gaat zamelen voor statiegeld, wij willen het graag van jullie horen.

Mail ons dus snel jouw actie voor Kika, dan vermelden wij jouw actie hieronder en zien je graag op zaterdag 17 juni 2017 op het grote podium om jouw donatie/cheque te overhandigen!

Team-SheepSheep@outlook.com