Alles over Peppelweg voor Kika:

Wie zijn wij - Wat is Peppelweg voor KikaWaar en wanneerStichting KikaProgrammaActiviteitenVragen en meer informatie ]

 

logo-peppelweg

Op zaterdag 17 juni 2017 vind “Peppelweg voor Kika” plaats. Deze dag staat in het teken van sport en spel voor jong en oud.

Het doel van de dag is geld inzamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij (Kika). Dit wordt gedaan door activiteiten te organiseren waaronder een grote sponsorloop waarmee de dag start.

Ook zullen er verschillende activiteiten zijn die leuk zijn voor kinderen maar ook voor volwassenen zal dit erg leuk zijn. Voor de deelname hieraan zal er een bedrag gevraagd worden welke geldt als donatie aan Kika.

Op dit moment zijn wij van Team SheepSheep druk bezig om de organisatie voor deze dag op poten te zetten. Team SheepSheep zal deelnemen op zondag 25 juni 2017 aan de Run for Kika in het Zuiderpark naast Ahoy Rotterdam. Hiervoor zijn wij als team bezig zoveel mogelijk donaties/sponsors voor Kika op te halen.

De dag “Peppelweg voor Kika” is een actie die hiervan deel uitmaakt. Doordat vele lopers en vrijwilligers in Rotterdam Schiebroek wonen, hier vandaan komen of andere binding mee hebben, is de locatie van deze actie logischerwijs het Rodondendronplein en Ganzerikplein geworden.

We zullen zodra er meer informatie bekend is, u informeren over de ontwikkelingen. Wilt u eerder iets weten of heeft u een leuk idee welke u wilt doorgeven dan kunt u ons contactformulier hier op de website invullen en zal er contact met u opgenomen worden.

 

facebook